Termeni si conditii

 1. Definitii:

Site-ul branderpromo.ro (denumit in continuare "Site-ul”) este proprietatea S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L, cu sediul social in în Bucureşti, Sos. Pipera nr. 48 ( incinta GRUP NUSCO ) Sect.2 , cod unic de înregistrare 23648908, atribut fiscal RO, înregistrata la Registru Comertului sub nr. J40/6099/2008

Site-ul reprezinta un instrument de prezentare gratuita a produselor, evenimentelor, actiunilor comerciale si serviciilor oferite de S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L., prin accesarea/utilizarea acestuia.

In acest document, prin termenul de "Site(-uri)" se întelege si se face referinta la orice parte a Site-ului(-urilor) enumerate(e) si/sau a continutului acestuia sau a acestora.

Utilizatorul site-ului orice persoana fizica sau juridica vizitator al Site-ului, care va avea posibilitatea de a se informa cu privire la produsele, serviciile, actiunile comerciale ale S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L. si de a realiza comenzi online (achizitii online).

Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul Site-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.

Continutul site-ului: toate informatiile continute in site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice, elemente de grafica WEB, grafice, simboluri, programe si orice alte date.

2. Utilizarea Site-ului. Continutul.

2.1 Site-ul reprezinta un magazin online, care inlcude prezentari ale produselor comercializate de catre Companie si preturile acestora. Utilizatorii pot achizitiona produse prin efectuarea unor comenzi in mediul online.

2.2. Continutul Site-ului este proprietatea S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L. si a societatilor partenere care vor fi citate si ca sursa de continut. Acesta poate fi preluat, difuzat, vandut sau transferat in orice mod numai cu acordul scris al S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L.

2.3. Continutul Site-ului este protejat de legislatia privind dreptul de autor si drepturile conexe.

2.4. Folosirea fara acordul S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L. a oricaror elemente din continutul site-ului atrage raspunderea Utilizatorului, conform legislatiei in vigoare.

2.5. Comunicarile oricaror informatii sau date sub forma de mesaj, text, imagine, fisier audio si/sau video sau orice alt tip de material, indiferent de modalitatea de publicare sau transmitere a acestora (public sau individual), de catre orice persoana fizica si juridica, alta decat S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L. se realizeaza pe raspunderea exclusiva a persoanei care este sursa acestor materiale, S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L. nefiind in niciun fel raspunzator de continutul sau modalitatea de publicare a acestor comunicari.

2.6. Utilizatorilor acestui Site le este in mod expres interzis sa foloseasca atat Site-ul cat si serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestuia, in scopul incarcarii, descarcarii, publicarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut este ilegal, incalca drepturile de proprietate intelectuala, este contrar bunelor moravuri sau ordinii publice.

2.7. S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L. are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe Site, nefiind raspunzatoare in niciun fel pentru orice fel de daune produse ca urmare a unui tip de comunicare din categoria celor mentionate anterior.

2.8. S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L. isi rezerva in orice moment, fara un anunt prealabil, urmatoarele drepturi:

- de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste Continutul site-ului;

- dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu;

- dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de utilizare site si orice alte conditii comerciale;

2.9. S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L. nu isi asuma raspunderea pentru:

- intarzierile sau imposibilitate de accesare/utilizare a site-ului,

- modificarea, suspendarea sau intreruperea site-ului, in tot sau in parte,

- modificarea sau stergerea materialelor publicate pe site.

3. Utilizarea/accesarea Site-ului branderpromo.ro , Inregistrarea pe Site

3.1. Prin utilizarea/accesarea site-ului branderpromo.ro, toti Utilizatorii confirma in mod expres faptul ca au luat cunostinta si sunt de acord cu Termenii si Conditiile prezente 3.2. Utilizarea site-ului branderpromo.ro de catre Utilizatori se realizeaza pe propria raspundere a acestora.

3.3. Pentru utilizarea serviciilor oferite de site – daca este necesara completarea unui formular de inscriere, crearea unui cont, obtinerea unui "nume de utilizator” si a unei parole – Utilizatorii sunt obligati sa furnizeze date exacte si complete conform formularului de inregistrare si sa reinnoiasca, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi exacte si complete.

3.4. Utilizatorilor le este in mod expres interzis sa foloseasca date false sau sa transmita, in mod nelegitim, mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati.

3.5. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre terti sau a nerespectarii de catre Utilizatori a modului legal de utilizare a site-ului, S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele ce pot aparea.

3.6. In cazul furnizarii de informatii inexacte sau incomplete, S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L. isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta contul Utilizatorilor si sa refuze toate incercarile de folosire a serviciilor Site-ului.

3.7. Orice incalcare a acestor reguli poate fi semnalata la adresa: office@branderpromo.ro

4. Limitarea/anularea dreptului de accesare/utilizare a site-ului

4.1. S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L. isi rezerva dreptul fara obligativitatea notificarii prealabile:

- de a intrerupe furnizarea site-ului (integral sau partial), in orice moment,

- de a anula/sterge, in orice moment, orice cont si/sau de a limita accesul oricarui Utilizator la contul sau si/sau la site (spre exemplu, daca se constata incalcarea de catre Utilizatori a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului, daca apar probleme de natura tehnica sau de securitate, etc.).

- de a restrictiona dreptul Utilizatorilor site-ului in cazul in care continutul afisat de catre acestia este ilegal, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, etc.

5. Marci Comerciale, Drept de Autor si Software

5.1. Logo BranderPromo si alte semne, logo-uri sunt marci înregistrate ale S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L.

5.2. Marcile comerciale ale S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L. nu pot fi utilizate în legatura cu orice produs sau serviciu care nu este legat de S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L, cu exceptia cazului în care se obtine în prealabil o autorizatie în scris din partea S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L.

5.3. Toate celelalte marci comerciale care nu sunt detinute de S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L, dar care apar pe acest Site sunt proprietatea titularului lor care poate sa fie sau nu in relatii contractuale cu S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L. si/sau afiliatii acesteia

5.4. Daca nu este altfel prevazut, Site-ul, inclusiv tot continutul acestuia, cum ar fi design-ul, textul, grafica, logo-urile, imaginile, clipurile, audio, precum si alte aspecte legate de site si respectiv de continut, sunt protejate de legislatia drepturilor de autor si proprietate intelectuala în vigoare si reprezinta proprietatea S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L. sau a furnizorilor continutului respectiv.Toate aceste drepturi sunt rezervate.

5.5. Postarea de catre Utilizatori pe Site nu constituie o derogare a noastra la orice drept asupra sau în legatura cu Site-ul. In afara celor acordate în mod expres în prezentul document, nu dobânditi nici un drept, titlu sau interes asupra sau în legatura cu Site-ul nostru.

5.6. Toate programele software utilizate pe acest Site sunt proprietatea S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L. Tot continutul software-ului, elaborarea acestuia si software-ul în totalitate sunt protejate de legislatia privind dreptul de autor. Orice alta utilizare, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, transmiterea, republicarea, afisarea sau executarea continutului acestui site nu sunt permise fara obtinerea consimtamântului prealabil scris al S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L.

6. Comunicarea de evenimente si actiuni comerciale

6.1. S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L. poate derula in orice moment campanii de publicitate si/sau actiuni comerciale in orice sectiune din site. Campaniile si actiunile promotionale derulate nu necesita acordul Utilizatorilor site-ului.

6.2. Modificarea oricaror elemente incidente campaniilor de publicitate si/sau promotiilor nu necesita sub nicio forma acordul Utilizatorilor, putand fi realizata oricand, fara nicio notificare prealabila.

7. Contact, Comunicari Scrise, Notificari. Reclamatii

7.1. Va putem contacta prin posta, e-mail, mesaje scurte (SMS), notificari alerta sau telefon sau va oferim informatii prin postarea acestora pe Site-ul nostru.

7.2. Va putem trimite o notificare individuala fie la adresa de e-mail sau adresa postala furnizate sau în caz de notificare generala trimisa tuturor Utilizatorilor sau clientilor nostri prin postarea de informatii pe Site-ul nostru într-un mod corespunzator.

7.3. Toate notificarile dvs. adresate noua trebuie sa fie efectuate in scris, inclusiv prin e-mail la adresa office@branderpromo.ro

7.4. Daca aveti întrebari sau reclamatii privind termenii si conditiile noastre, un produs, serviciu S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L. sau orice alt aspect, va rugam sa contactati Serviciul Clienti la datele de Contact furnizate pe site.

8. Excludere si Limitarea Raspunderii S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L.

8.1. Sub rezerva urmatoarei sectiuni, noi, în propria noastra capacitate si în numele afiliatilor nostri, excludem orice raspundere (fie pe baza de contract sau pe orice alta baza) care decurge din sau în legatura cu accesul sau utilizarea Site-ului nostru sau oricarui site web cu care este legat, în masura permisa de legislatia în vigoare. Aceasta excludere se aplica, dar nu se limiteaza la:

- daune cauzate de indisponibilitatea Site-ului sau a defectelor tehnice ale Site-ului

- pierderea de date;

- pierderi cauzate de atacul de tip refuz serviciu, virusi sau alte materiale daunatoare tehnologic;

- pierderea de venituri sau profit sau de economii anticipate;

- pierderi rezultate din împrejurari independente de vointa noastra rezonabila si pierderi care nu sunt previzibile în mod rezonabil.

9. Protectia datelor personale si confidentialitatea datelor

9.1. Operatorul datelor cu caracter personal colectate prin acest site este S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L. in baza notificarii depuse la ANSPDCP si a inregistrarii sale ca operator de date, inregistrare inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal cu nr. ___/2___.

9.2. Datele obtinute de catre S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L, in cursul navigarii pe Site, prin completarea chestionarului de catre dumneavoastra sau prin participarea la campanii promotionale, pot fi prelucrate, dupa caz, in scopul acordarii de premii, in scop statistic si/sau de marketing de S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L. si afiliatii acesteia, cu respectarea confidentialitatii si securitatii datelor. Datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastra sunt administrate in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

9.3. Potrivit legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, aveti dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt sau nu sunt prelucrate de S.C. Brander Promo & Advertising S.R.L. ( drept de acces). Aveti, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor, la cerere si in mod gratuit: dupa caz, puteti solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. De asemenea, aveti dreptul de a va opune in orice moment, in mod gratuit si fara nicio justificare, ca datele care va vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

9.4. Totodata, aveti dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

9.5. Cererea dumneavoastra scrisa trebuie sa fie datata si semnata, sa precizeze adresa (este acceptata inclusiv o adresa de email) la care subscrisa urmeza sa va comunice un raspuns, si sa ne fie transmisa pe adresa sediului social din Bucureşti, Sos. Pipera nr. 48 ( incinta GRUP NUSCO ) Sect.2 . Vom raspunde cererii dvs. in termen de 15 zile de la data primirii acesteia.

10. Diverse

10.1. Renuntare: Nici o renuntare a noastra de la oricare dintre prevederile acestor Termeni de Utilizare nu va produce efecte daca nu se specifica în mod expres ca este o renuntare si daca nu sunteti notificat în scris.

10.2. Nulitate: In cazul în care orice autoritate competenta decide ca oricare dintre dispozitiile acestor Termeni de Utilizare este invalida, ilegala sau inaplicabila conform legii aplicabile, aceasta dispozitie va fi modificata si interpretata astfel încât sa se realizeze cel mai bine obiectivele dispozitiei initiale în masura permisa de lege. Restul dispozitiilor vor ramâne în vigoare.

10.3. Integralitate Acord: Acesti Termeni de Utilizare contin întreaga întelegere dintre dumneavoastra si noi cu privire la utilizarea Site-ul nostru. Nici o expunere sau declaratie, orala sau scrisa, care nu este inclusa în Termenii de Utilizare nu va fi obligatorie pentru dumneavoastra sau pentru noi daca nu a fost convenita de comun acord în scris între dvs. si noi.

10.4 branderpromo.ro este destinat exclusiv persoanelor juridice! Nu vindem catre persoane fizice si nu se poate creea un cont fara un cod fiscal valid.